– Paket orhideja

8,000.00рсд

– Paket orhideja Orhideje važe za cvet ljubavi, lepote i raskoši. Bogata paleta boja i oblika cvetova, orhideje stavlja među najlepše sobne cvetnice. Ukoliko im obezbedite pravilnu negu obradovaće vas najlepšim i najbujnijim cvetnim drškama. Zahtevaju svetle prostorije, bez direktnog sunca i redovno potapanje biljaka. Nemojte i zaboraviti redovnu prihranu orhideja.

Paket sadrži 10 orhideja sa 1 cv granom:

 • Visina biljaka cca.40-50cm
 • Dodatne informacije

  Isporuka

  paket 10 orhideja

 • Opis

  – Paket orhideja 

  Postavite orhideje na istočni ili zapadni prozor – prozorsku dasku ili na policu neposredno ka izvoru svetlosti. Orhideje ne trpe blizinu grejnog tela. One se ne zalivaju kao ostale biljke, njih potopite u posudu sa vodom i ostavite nekih 30 min da korenje povuče vodu – da pozeleni. Takođe im možete brisati listove vlažnom spužvom. Koristite odstojalu mlaku vodu. Znajte da orhideje uspevaju i u polusenovitim prostorijama dok u prostorijama koje su tamne ne mogu cvetati.

  – Paket orhideja Orhideje su epifitne biljke i stvaraju vazdušno korenje koje izbija iz saksije, nemojte da ga sečete, već ga povremeno orošavajte sitnim kapima vode. Za prihranu koristite tečnost za orhideje ili štapiće koji se vremenom otapaju. Orhideja predstavlja jedan od najlepših cvetova koje nam je priroda podarila. Ali kao i u životu, cena te lepote je zahtevna nega. Najpopularniji i najčešće gajen rod orhideja je rod Phalaenopsis čiji cvet izgledom podseća na noćnog leptira u letu, pa se često zbog toga nazivaju orhideje noćni leptiri. Ima ih svih boja, oblika, dezena i veličina. One predstavljaju simbol ljubavi i pažnje, a zbog egzotičnog i živopisnog izgleda, sve je češći poklon i nalazi se u sve više domova.

  – Paket orhideja  Orhideje važe za cvet ljubavi, lepote i raskoši. Bogata paleta boja i oblika cvetova, orhideje stavlja među najlepše sobne cvetnice. Ukoliko im obezbedite pravilnu negu obradovaće vas najlepšim i najbujnijim cvetnim drškama. Zahtevaju svetle prostorije, bez direktnog sunca i redovno potapanje biljaka. Nemojte i zaboraviti redovnu prihranu orhideja.

  Paket sadrži 10 orhideja sa 1 cv granom:

  • Visina biljaka cca.40-50cm