Uloguj se

Rasadnik Cvjetićanin je započelo svoj rad na otvorenom i u zaštićenom prostoru pre tri decenije. U početku smo se bavili proizvodnjom povrća i vremenom smo u proizvodnju svrstali ukrasne biljke, kako sobne tako i baštenske. Pored proizvodnje i prodaje povrća i ukrasnog bilja nudimo vam i izradu projekata pejzažnog uredjenja vrtova, izvodjenje radova i nadzor od strane licenciranog pejzažnog arhitekte.

Rasadnik Cvjetićanin Nudimo: Najširi izbor rasada sobnih lisno-dekorativnih biljaka, cvetnica i baštenskog bilja. Od baštenskih sadnica kod nas možete naći drveće lišćara i četinara, ukrasnog šiblja i grmlja, ukrasnih trava, pokrivača tla, puzavica i penjačica i perena.

 – Sadnice možete naći kako u saksijama i kontejnerima, tako i u busenu. Sadnice u saksijama i kontejnerima su povoljne za presađivanje tokom cele sezone – sem u periodu kada je zemlja smrznuta. Sadnice u busenu se sade u periodu oktobar – april. Vodimo računa da sve biljke budu zdrave, redovno ih kontrolišemo i negujemo, kako bi kod Vas nastavile nesmetan rast i razvoj. Prilikom sadnje sadnica u saksije, obavezno dodajemo spororazlagajuće đubrivo.

  – Prilikom otvaranje kartice određenog proizvoda, možete se u opisu sa strane slike i ispod, informisati o odlikama sadnice i načinu njenog uzgoja. Takođe navodimo u opisu i veličinu sadnice koju kupujete. Prilikom prijema Vaše porudžbe, šaljemo Vam poruku na mail koji ste nam ostavili o datumu, kada šaljemo biljku.

–  Pakovanju biljaka se pristupa ozbiljno jer u pitanju su sadnice koje su manje više osetljive u zavisnosti od starosti i vrste sadnice. Pakete adekvatno pakujemo, pojačavamo čvrstinu stabla – kod drveća – da ne bi došlo do loma. Biljke koje se pakuju u kutije se takođe adekvatno zaštićuju. Na svakom paketu se ispisuje Vaše ime i prezime. Isporuka sadnica se vrši Aksom. Cena po paketu je 550 i 700din u zavisnosti da li je u pitanju skup biljaka koji se pakuje u kutiju – 550di ili je u pitanju velika stablašica ili žbunasta biljka, koja ne može da stane u kutiju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail ili na kontakt telefon. Takođe možete da pratite našu fb.stranicu – https://www.facebook.com/rasadnikcvjeticaninapatin na kojoj često izbacujemo slike sadnica iz rasadnika.

Coming Soon...