– Paket žbunastih sadnica

2,900.00рсд

– Paket žbunastih sadnica  Žbunje  često sadimo u baštama samostalno ili u kombinaciji i to u vidu žive ograde, kao bordure ili u vidu masiva. Žbunaste sadnice se razlikuju po visinama, boji i obliku lista, teksturi lista a većina cveta, cvetovima raznih boja i oblika. Možemo ih saditi i u saksijama i žardinjerama. Paket žbunastih sadnica se sastoji od 6 saksija od 3 vrste:

 • Vajgela  – 2 saksije
 • Zimzelene lonicere – 2 saksije
 • Spirea listopadna belog cveta  – 2 saksije

 

 • Dodatne informacije

  Isporuka

  paket sa 6 sadnica

 • Opis

  – Paket žbunastih sadnica  – Žbunje često sadimo u baštama samostalno ili u kombinaciji i to u vidu žive ograde, kao bordure ili u vidu masiva. Žbunaste sadnice se razlikuju po visinama, boji i obliku lista, teksturi lista a većina cveta cvetovima, raznih boja i oblika. Možemo ih saditi i u saksijama i žardinjerama. Paket žbunastih sadnica se sastoji od 8 saksija od 3 vrste:

  𝑺𝒂𝒅𝒏𝒋𝒂 𝒊 𝒊𝒛𝒃𝒐𝒓 𝒖𝒌𝒓𝒂𝒔𝒏𝒐𝒈 š𝒊𝒃𝒍𝒋𝒂  Veliki broj ukrasnog grmlja uzgajamo radi dekorativnih cvetova. Vreme cvetanja, je još jedan bitan podatak koji morate znati, dok kupujete grm. Neki možda žele da im grmovi cvetaju cele godine, neki će se zadovoljiti s kratkim ali obilnim cvetanjem u određenom razdoblju u godini. Pa tako npr. forzicija kao vesnik proljeća, cveta jako obilno u žutoj boji u rano proleće, u martu i aprilu ali je ostatak godine «samo» grm sa zelenim lišćem.

  Zimski jasmin cveta u vrlo rano prolece, hibiskus i budleja tokom celog leta, dok recimo kurika svoju lepotu pokazuje na jesen, i to jako dekorativnim bobicama i lišćem koje menja boju u crvenu.  Mnoge vrste grmova možete nabaviti u raznim bojama cvetova, pa kad jednom odaberete vrstu, možete još i tražiti tu vrstu u određenoj boji.  Osim otpornosti, kod izbora grmlja vrlo je bitno i koliko veliki grm može narasti i koliko brzo i bujno raste.